Om oss

?

Fotografens

Mat och dryck, finns det något bättre? Vi på Fotografens ääälskar mat och dryck och delar gärna med oss av den kärleken till dig! Fotografens har ett avslappnat koncept, med höga ambitioner. Vi har ett team fantastiska kockar som har stor frihet när det kommer till att utforma maten och menyerna och kreativiteten flödar. Vår grund är fräscha smaker, färg och form, vi strävar efter att rätterna som serveras ska vara lika vackra som de är välsmakande.

Lika viktig som mat och dryck är bemötandet och servicen du får. Vi finns här för dig och vi strävar efter att du ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Dagtid innebär det att vi välkomnar dig vid kassadisken där du beställer ditt kaffe eller din lunch. Framåt kvällen möter vi dig i dörren och serverar dig vid bordet. Vi ser fram emot att få sätta guldkant på din dag!

Vi på Fotografens har lagt oss vinn om att ha många skilda och mysiga miljöer i vår lilla del av Katrineholm. Du möts av en grönskande trädgård där du gärna får sitta ner när årstid och väder tillåter det. I orangeriet råder en avslappnad atmosfär, där är ute och inne ett världsligt begrepp. På nedervåningen råder bistrokänsla och om du har fysik nog att ta dig upp för den smala trappen, så väntar en hemtrevlig våning där man gärna sparkar av sig skorna och drömmer sig bort en stund. Varför har vi då blandat så? För att vi gillar så mycket och har svårt att bestämma oss för det ena eller andra, för att vi vill ha en plats för varje humör. Oavsett så hoppas vi att du ska hitta en plats som passar just dig!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss, och vi ska väl inte hymla om att vår förhoppning är att du vill bli vår fotograf. Vi blir så glada när du delar en trevlig stund hos oss på dina sociala medier!

Adress:
Köpmangatan 12
641 30 Katrineholm

Öppettider

Måndag
11-14
tisdag - torsdag
11-14, 17-22
Fredag - Lördag
11-sent