Råbiffsafton 13 & 14 dec
Äntligen har vi råbiffsafton på helgen! Denna omgång har Ida, vår råbiffsdrottning, låtit sig inspireras av råbiffar hon ätit på olika favoritrestauranger i Stockholm! Hoppas ni ska gilla dem lika mycket som vi!
Som vanligt utgår våra ordinarie förrätts- och huvudrättsmenyer dessa kvällar. Men våra snacks- och dessertmenyer finns tillgängliga, det gäller även våra caesarsallader, om det finns någon råbiffsvägrare i sällskapet;-)
Boka ert bord på vår hemsida, eller maila oss på info@fotografenscafebistro.se
Gondolen: kalv, jordärtsskockspuré, creme fraiche, löjrom, granskottsolja, picklad gul lök, dill, bladpersilja (F)
Lydmar: nötytterlår, dillmajo, picklad gurka, morot, picklade senapsfrön, dill, friterad schalottenlök
Tranan: nötytterlår, tryffelmajo, stekta champinjoner, karl johanolja, rostad mandel, parmesan (MP, N)
Tradition: nötytterlår, kaprismajo, bakad äggula, rödlök, parmesan, friterad kapris, körvel (Ä, MP)
Griffins: nötytterlår, sriracha, shiitake, ponzu, gari,rostad lök, koriander, sesamfrön (G)
Hantverket: nötytterlår, gruyereost, hasselnötter, picklad jordärtskocka, jordärtskockschips, krasse (MP, N)
Öppettider