Råbiffskurs med vinprovning

Det här är den ultimata kursen för dig som gillar råbiff och vin! Under kvällen kommer vår driftschef, tillika råbiffsmästare, Ida Fjällstrid att lära dig allt från hur man väljer kött till råbiffen, hur råvarorna ska hanteras och hur man ska tänka när man bygger rätten för att få en komplett upplevelse i varje tugga. Sötma, syra, sälta, fett och olika konsistenser är de viktigaste komponenterna till den perfekta råbiffen. Under kvällen kommer du att få mängder av tips! Men detta är inte någon rent teoretisk kurs, så kom hungrig för nu tar vi provsmakandet till nya höjder!

Som om det inte vore nog så hålls i en vinprovning under kvällens gång. Vinkunnig för kvällen är Fredrik Ydevall, en av Fotografens ägare. Fredrik har i  i samråd med Ida valt ut ett gäng viner som du kommer få testa tillsammans med kvällens olika råbiffar. Du kommer att få kunskap och tips om hur olika viner fungerar med smakerna i de olika råbiffarna. Kunskaper du förstås kan använda när du väljer vin till vilken rätt som helst. Ladda upp med alla frågor du har, det kommer att finnas gott om tid att samtala kring vin och samspelet mellan mat och dryck!

Det här är ett exklusivt tillfälle, med begränsat antal platser, så tveka inte att boka din plats! Vi laddar upp med bubbel och en råbiff i snacksformat att inleda kvällen med – det här blir en fest! Välkommen!

När: 25 nov, kl 17.30-20.30

Var: Fotografens övervåning

Pris: 1495 kr inkl vinprovning (1195 kr exkl vinprovning)

Boka: info@fotografenscafebistro.se

Har du redan gått vår kurs, men är sugen på denna också? Inga problem! Råbiffarna och vinerna till detta kurstillfälle skiljer sig från tidigare kurser, så varmt välkommen!

Vi ses!

Adress:
Köpmangatan 12
641 30 Katrineholm

Öppettider

Måndag
11:00 - 16:00
Tisdag - torsdag
11:00 - 22.00
Fredag - Lördag
11:00 - 23:00